You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!

SOUNDZ

 • Stewart Copeland: “De band kwam tot volle bloei dankzij het contrast tussen onze karakters”
  Drummer Stewart Copeland filmde zes jaar lang elke stap die hij met The Police zette. Zijn documentaire Everyone Stares, nu ook online en op blu-ray te zien, geeft een rauwe blik op een relatief onbekend trio dat zo groot wordt dat het onder zijn succes bezwijkt. “Opeens waren we in… Read more »
 • Duff McKagan: “De country heeft altijd in mij gezeten.”
  Duff McKagan had jarenlang zeeën van tijd, maar net nu hij het weer topdruk heeft met Guns N’ Roses, kiest hij voor het solo-pad. Een onbekende weg, want de muziek op zijn album Tenderness heeft werkelijk niets met de vuige hardrock van zijn broodheer te maken. Maar deze muziek móest… Read more »
 • Rammstein maakt statement met kus op podium
  Tijdens een optreden in het Russische Moskou maakten twee leden van de Duitse metalband Rammstein een statement tegen de LGBTQ-wetten in Rusland. Dit deden ze met een zoen tussen twee bandleden. Het ging om de twee gitaristen Paul Landers en Richard Kruspe die het Russische publiek verrasten met een kus.… Read more »
 • Oeuvre metalband Tool eindelijk te beluisteren via Spotify en andere streamingsdiensten
  De Amerikaanse metalband Tool loop enorm achter op het gebied van streamen. De band bestaat al bijna dertig jaar, maar heeft tot op de dag van vandaag nog nooit hun muziek gestreamed. Zanger Maynard James Keenan denkt dat dit te wijten valt aan de koppigheid van zijn leden. Keenan zegt… Read more »
 • Paul McCartney kan nog maar met moeite Beatles-melodieën onthouden
  Paul McCartney is zeker niet de jongste meer. De 77-jarige Beatle laat weten dat hij zelfs moeite heeft met het onthouden van de melodieën van oude Beatles-platen. Dit vertelde hij dinsdag in een interview met Mirror. McCartney heeft in zijn carrière meegewerkt aan meer dan duizend uitgebrachte platen. Het is… Read more »
 • Ultieme Johnny Cash website onthuld!
  Gisteren heeft Legacy Recordings de nieuwe Johnny Cash website onthuld. JohnnyCash.com is de ultieme bestemming voor alle fans van Johnny Cash. De website is een online archief van de artiest en staat boordevol opnamen, televisie- en film optredens, video’s, persoonlijke teksten, memorabilia, exclusieve content en merchandise. De rode draad van… Read more »
 • Dit zijn de 30 best betaalde muzikanten ter wereld!
  De tien best betaalde artiesten hebben dit jaar samen 886 miljoen dollar verdiend. De Ierse rockband U2 staat dit jaar op nummer 1 met een bedrag van maar liefst $118 miljoen en stoot daarmee Diddy van de troon die in 2017 de titel van bestbetaalde artiest kreeg.   1. U2… Read more »
 • Paul McCartney maakt carrièreswitch en schrijft eerste musical
  Dit is niet de eerste keer dat Paul McCartney een andere richting inslaat. Eerder schreef hij al meerdere films, poezie, kinderboeken en natuurlijk meer dan 100 hits. De 77-jarige Beatle vond dit duidelijk nog niet genoeg en heeft nu een nieuwe uitdaging: het schrijven van zijn eerste musical. De klassieker… Read more »
 • Onder de loep: nieuwe releases The Kik, Disciples of Soul en Claude Fontaine
  The Kik – Boudewijn de Groot’s voor de overlevenden & Picknick Live Ik zeg het nog maar eens, hoewel Boudewijn de Groot het waarschijnlijk niet met mij eens is: Picknick is de grootste Nederpopplaat ooit gemaakt. Niet alleen door de prachtige composities van De Groot en Lennaert Nijgh maar ook… Read more »
 • Bospop knalt ook zonder de gedroomde afsluiter!Bospop knalt ook zonder de gedroomde afsluiter!
  Soms zit het mee. Afgelopen weekend gold dat niet voor de organisatie van Bospop. Kon die het laat cancelen van Snow Patrol, de hoofd-act op vrijdag, nog waardig opvangen (Toto was in de buurt en vrij), het afblazen van afsluiter Sting op de zondag zelf was toch een enorme domper.… Read more »

ROLLING STONE

 

 

 

Google Translate »
error: Alert: Images are copyright protected!!